Excursions Matera


Customized by specialists who know what the guidebooks don’t

Excursions Matera

Schideren aan zee

Schideren aan zee

Schilder workshop in een prachtige locatie aan zee met aansluitend een lunch €75

Italië en kunst zijn nauw met elkaar verbonden. Ervaar dit zelf door te schilderen aan zee in een relaxte sfeer, begeleiden ArtPub-docenten je stap-voor-stap door het schilderij. Hiervoor heb je absoluut geen teken- of schilderervaring nodig. Aan het einde van de avond zul je verbaasd staan van het mooie resultaat!Je staat versteld van je kunstzinnige kwaliteiten

Ontdek napels met een local

Ontdek napels met een local

Laat deze local je wegwijs maken in de hectische wereldstad Napels!

Vanaf €100 voor 6 personen. Napels, de derde stad van Italië, is op alle fronten een zeer uitgebalanceerde en overweldigende stad. Boek als eerst uw Meet&Greet met een Nederlandssprekende local zodat je alles over Napels en haar gebruiken te weten komt. Bovendien vertelt zij je waar en hoe u de high-lights kunt zien en bereiken onder het genot van een échte espresso!

Kajakken

Kajakken

Kajakken in het kristalheldere water van de Kaap van Posillipo – Napels

Optie 1: We kajakken langs natuurlijke grotten, oude ruïnes (villa Rosebery en villa Gaiola) en het oude vissershaventje Fenestrella. Er kan gezwommen worden indien gewenst en we stoppen voor een lekkere ‘aperitivo’ aan zee.

Optie2: Kajakken bij zonsondergang en zien de maan prachtig ondergaan met de Vesuvius vulkaan op de achtergrond. We varen langs de kust van Napels en zien de mooie karakteristieke villa’s zoals de bekende Villa Polpicelli en Donn’Anna palace.

Ontdek ondergronds Napels

Ontdek ondergronds Napels

Zoek jij een spannende activiteit in Napels?! Zak 40 meter diep onder de grond! Vanaf €14p.p.

Alleen geschikt voor de waaghalzen onder ons! Het échte historische centrum van Napels is te ontdekken 40 meter diep onder de grond. Hier bevindt zicht het 400km lange gangenstelsel van Napels uit de 4e eeuw voor Christus. Dit ondergrondse gangenstelsel in Napels is werkelijk uniek. Je zult door smalle gangenstelsel en kruipend over de grond de schuilkelders, watertanks en hoop en wanhoop van de Napolitanen die hier in de oorlog leefden terugvinden. Dit zijn nu onvergetelijke belevingen.